Ikigai o la raó de ser

Foto: Ivet Vilar

He trigat molt de temps per trobar o veure el meu IKIGAI. Perquè dic veure? perquè sempre hi va ser però jo estava obsessionada en que hi havia alguna cosa molt gran que m’esperava a l’altre banda de la meva desesperació.

Quin sentit te la vida? Què hi faig en aquest món? Preguntes que em feia molt sovint. I allí estava, m’havia acompanyat tota la vida. Com ho vaig veure o descobrir? En el moment en què vaig aturar el meu cap. El Mindfulness em va ajudar molt; ja havia fet meditació anteriorment de forma esporàdica, però la meditació zen te allò tan especial i tan a l’abast, però gens fàcil, com és el silenci. Des del silenci interior vaig descobrir el meu Ikigai. I aquí estic, acompanyant a les persones a descobrir la seva vàlua i a aconseguir els seus objectius per petits que siguin.

Aquests dies estic seguint el curs “Ikigai para los nuevos tiempos” de Francesc Miralles i Héctor Garcia; és un format molt senzill però, com una gota d’aigua permanent, el seu concepte et va animant a descobrir el sentit de la vida. Aquí tens l’enllaç per si t’animes a descobrir el teu IKIGAI: https://ikigai-institute.com/

El meu aquí em porta a acompanyar a les persones, a descobrir la seva vàlua, i a aconseguir els seus objectius per petits que siguin. Seguir el teu IKIGAI és meravellós.

Et comparteixo una frase que ho resumeix perfectament.

“Quan tens un perquè viure,pots trobar un com”

Friedrich Nietzsche

Si vols comentar-me qualsevol cosa, envia’m un mail a ivetvilar.s@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: