A propòsit d’una sessió de coaching holístic

Foto: Ivet Vilar

D’aquí mitja hora arriba el meu client i, com sempre, començo a preparar-me per a la sessió de coaching holístic.

La sala està endreçada, ben il·luminada, tinc tot el material necessari per al desenvolupament correcte de la sessió: folis, bolígraf, documents per al client, olis essencials, però aquesta vegada hi afegeixo un nou element, un vaporitzador per als olis.

Tot està a punt!

Ara només resto jo. M’assec en una cadira i faig una breu meditació per a poder rebre al meu client, oberta i receptiva, cap a la seva història i cap a la informació que m’arribi de l’Univers.

A l’hora prevista arriba el meu client. Està una mica inquiet. És la seva primera vegada, al menys amb mi. Obro la sessió, com sempre faig, omplint la fitxa, els documents de compromís i la conversa per a conèixer-nos millor. Li explico que, les meves sessions tenen una mínima estructura, però que a mida que evoluciona, aquesta estructura pot anar variant. Ell, per la seva part, m’explica els motius pels que ha vingut a la meva consulta i, mentre parlem, concretem que iniciarem el procés per un d’aquests motius.

Després d’aquest intercanvi de informació, m’agrada trencar amb l’agitació que porta el client i la que ens genera la conversa; o ho faig amb una relaxació-visualització. Una vegada relaxats, continuem la sessió amb diferents tècniques que ens ajudin a trobar la via a transitar i, d’aquesta manera, aconseguir l’estat desitjat del client.

Així que, a posar fil a l’agulla!

Avui començo amb una canalització, utilitzant la tècnica de les cartolines (ja t’explicaré en un altre article), després li segueix la tècnica de la PNL “Pont a Futur”, on ancorem o prenem com a referència aquesta imatge que vol aconseguir.

Això està sent molt interessant!

En el pont a futur, el client em transmet les seves emocions i sensacions corporal, unes bones dades pel treball a realitzar. I llavors, és quan incorporo una nova tècnica, ara energètica, com el reiki. Sorgeixen bloquejos en dos dels seus chakras i, després d’uns minuts de reiki, on hi afegeixo oli essencial de lavanda, el mateix que ha estat present en tota la sessió amb el vaporitzador, vaig netejant els chakras bloquejats i tot el cos físic.

Mentre el client està en relaxació després dels minuts de reiki, testo amb el pèndul quin olis li poden anar bé per a seguir treballant fins el proper dia.

El client s’incorpora i comencem a tancar la sessió. Bescanviem sensacions, informacions i vivències, li dono un inhalador amb els tres olis que han aparegut com a necessaris i ens emplacem fins la propera setmana.

El client se’n va satisfet i relaxat de la sessió d’avui.

I jo soc feliç!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: