De la consciència a l’essència

Fa molt de temps que la Paula i jo vam començar a moure’ns cap el nostre propi benestar i això ens ha portat a anar cap a la nostra essència. Ara, no ho volem fer soles, per això hem creat un espai de trobada grupal per a dones, on compartir tot els nostres aprenentatges i que això ens serveixi a totes com a lloc d’enriquiment mutu. A aquesta trobada grupal l’hem anomenada, en homenatge al nostre moviment incansable però gratificant cap al benestar, DONES EN MOVIMENT.

Imatge: I. Vilar

Els Chakras, paraula sànscrita que vol dir cercle, ens inspiren i els prenem com a punt de partida. A través del seu coneixement, transitem per les nostres pròpies etapes vitals, fent un viatge cap a l’interior de nosaltres mateixes, recorrent cada una d’aquestes etapes, coneixent i aprofundint en la seva naturalesa. En la nostra concepció ja es van creant el chakras, però és quan naixem que aquests 7 punts energètics,situats al llarg del nostre cos i que van des de la zona del perineu a la coroneta comencen a activar-se. El primer Chakra (Muladhara) s’activa dels 0 als 7 anys, el segon chakra (Swadhisthana) dels 7 als 14 anys i així, cada 7 anys es va activant el següent chakra fins arribar a l’últim, el 7è. (Sahasrara) als 49 anys; a partir d’aquí tornem a començar el treball d’evolució des del 1r. Chakra, resolen aquells aspectes que no hem resolt abans.

El viatge, compartit des del nostre profund amor, pivota sobra la idea de,

EL NO JUDICI. Un valor important d’aquesta trobada grupal. Un espai segur on poder entregar-nos a cada experiència que la vida ens dóna, reconeixent, acceptant, respectant, compartint i integrant les experiències que anem vivint i pas a pas, ens anem reconeixent a nosaltres mateixes amb totes les nostres potencialitats i mancances. Ens estimem plenament, tal com som.

L’AUTOCONEIXEMENT I L’AUTORESPONSABILITAT. Com tenim cura del nostre cos físic, com l’alimentem, quines sensacions hi ha en ell i de quina forma les podem reconèixer, de quina manera el nostre cos ens avisa quan hi ha algun desordre, quina classe de pensaments tenim a diari, quines històries ens expliquem i de quina manera això pot portar-nos a patir estrès i ansietat en la nostra vida, per a què serveixen les emocions, com poder identificar-les reconèixer-les, acceptar-les i gestionar-les per a poder donar-li un espai natural i no sentir que dominen la nostra vida.

Només amb la finalitat de comprendre millor el nostre funcionament com a éssers humans, fem una separació dels tres cossos: Cos físic, emocional i mental.

“El tot és molt més que la suma de les parts”

La CREACIÓ. Som les creadores de la nostra realitat, a tots els nivells del ser. Segons visquem el nostre dia a dia, aconseguirem un estat natural de salut equilibrada o no.

Posar consciència en com estem vivint la nostra pròpia vida i així agafar les regnes del que ens correspon i deixant anar totes aquelles càrregues que no ens pertanyen, ens porten a aconseguir l’estat natural de salut, a través de l’equilibri físic, emocional i mental. Aquesta és la raó de ser de Dones en Moviment!

T’hi apuntes?

Si estàs interessada a participar-hi, escriu-me a hola@ivetvilarcoach.com o via whatsapp al 660 397 130

One thought on “De la consciència a l’essència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: