Sobre mi

Fotografia: Paulina Polkowska

Jo també.

Jo també què? et preguntaràs.

Jo també vaig cercant el meu benestar. Quan miro enrere, quan observo tot el camí que he recorregut per estar aquí on soc ara, sento que he estat molt valenta.

L’any 1995 vaig iniciar un viatge d’evolució perquè la meva vida no marxava gaire bé; així he anat caminant acompanyada per grans professionals que m’han ajudat en tot moment a saber qui soc i a conèixer les meves fortaleses i les meves debilitats, d’aquesta manera puc decidir cada pas que emprenc amb molta més llibertat. Ho sé, no és fàcil.

Els anys i les ganes de ser millor persona m’han portat a formar-me en Programació Neurolingüística (PNL) i Coaching a l’Institut “Autoestima i Canvi”, amb l’Eduardo Díez, gran didacte i excel·lent persona. Per altra banda, l’espiritualitat m’ha atret moltíssim, així que gràcies a la Mireia Vives de l’Associació Blue Planet em vaig diplomar com a Mestra de Reiki; a l’Escola de Sensibilitat Teresa Borotau he reconegut les meves capacitats extrasensorials. També he realitzat el programa MBSR a l’Institut EsMindfulness on he après molt gràcies a la saviesa de l’Andrés Martin Asuero, instructor i director del centre i, sobretot, he après de mi mateixa, des del silenci de la meditació. Fa anys va conèixer l’Associació AVES-grups d’ajuda mútua i el bonic treball que realitzaven, així que em vaig formar amb ells en Acompanyament al Dol i a les pèrdues i en aquests moments son voluntària d’AVES. Això em va portar a estudiar amb la Kinesiologa i aromaterapeuta Roser Tarafa, aromateràpia Subtil i Emocional, aromateràpia en acompanyament al dol, acompanyament d’ànimes i al final de la vida

Ara puc dir que estic contenta i feliç perquè he trobat el meu propòsit de vida, ajudar o acompanyar a les persones. Això ha estat gràcies al meu esforç, a la inestimable ajuda dels meus mestres i terapeutes i a la vida mateixa.

Gràcies!

A %d bloguers els agrada això: