Testimonis

“Les sessions de coaching que he fet amb la Ivet m’han encantat, m’han fet sentir molt recolzada i guiada per ella. Ara tinc molt més clar quin és el meu propòsit professional.”

Hermínia Garcia Caro. Terapeuta

“He hecho una sesión de coaching holístico con Ivet en la que me he sentido muy acompañada desde la seguridad y transparencia que ella transmite. Me ha ayudado mucho a reconocerme en mi momento actual y a la vez integrar de dónde vengo y visualizar con claridad dónde quiero ir. Esta sesión, principalmente me ha ayudado a poner un orden en el proceso de desarrollo personal que he comenzado hace ya tiempo y me ha aportado confianza en mí misma.”

Ilde Garcia. Professor de Qigong i Tai-Xi

“Vaig anar a teràpia de coaching per un problema professional i em vaig trobar algunes sorpreses molt interessants. “L’acompanyament i la professionalitat de la Ivet han estat crucials per a un bon enteniment del meu tema. L’ordre i el mètode els he trobat molt adequats. Em va agradar molt descobrir coses sobre mi, que tenia amagades. Aquest procés de coaching m’ha mostrat els meus punts febles i forts, per saber gestionar els projectes futurs. I tot es vàlid pel terreny professional com pel personal. Moltes gràcies per tot.”

Paula Souto. Terapeuta Gestalt

A %d bloguers els agrada això: